Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Un fost jucător al lui Bayer Leverkusen şochează! Soţia susţinea testele fizice în locul lui! ”Nimeni nu a observat”

INCREDIBIL | Un fost jucător al lui Bayer Leverkusen şochează! Soţia susţinea testele fizice în locul lui! ”Nimeni nu a observat”
Comentarii

Fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, Stefan Kiessling, a recunoscut că nu şi-a susţinut toate testele fizice, rezultatele fiind înregistrate şi de soţia lui.

Stefan Kiessling (34 de ani), fost jucător la Bayer Leverkusen, a recunoscut în cadrul unui interviu pentru Sport Bild că nu toate rezultatele testelor sale fizice îi aparţin. Fotbalistul german susţine că soţia sa a înregistrat mai multe teste fizice în locul său.

”Nu am făcut niciodată toate testele în perioada de pregătire. Primeşti o brăţară care îţi măsoară pulsul şi înregistrează fiecare exerciţiu. Soţia mea este foarte atletică şi a alergat de câteva ori cu acest dispozitiv. S-a descurcat atât de bine, încât nimeni nu a observat”, a spus Kiessling.

Stefan Kiessling s-a retras sezonul trecut, după 12 ani petrecuţi la Bayer Leverkusen. Din octombrie ocupă în cadrul clubului poziţia de asistent al directorului sportiv.

Afla mai multe despre: incredibilbayer leverkusensoţiastefan kiesslingteste fiziceinterviusport bildfotbalistgermanpregătirebrăţarăexerciţiupusatleticădispozitivdirector sportiv 

viewscnt
Articole similare