Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Un fost jucător de la FC Vaslui s-a accidentat imediat după ce a fost prezentat la noua sa echipă

INCREDIBIL! Un fost jucător de la FC Vaslui s-a accidentat imediat după ce a fost prezentat la noua sa echipă
Comentarii

Mauricio Cuero, fost fotbalist la FC Vaslui a fost prezentat oficial la Atlas. La scurt timp s-a accidentat la primul antrenament deschis publicului.

În 2014, FC Vaslui anunţa transferul lui Mauricio Cuero, fotbalist pe care reuşise să-l împrumute de la Equidad. Gruparea care a fost patronată de Adrian Porumboiu a intrat apoi în faliment şi nu a mai putut plăti suma de 1 milion de euro care-l elibera pe Cuero de contractul cu La Equidad.

În România, Cuero a jucat însă puţin. După un an a impresionat în tricoul lui Banfield şi i-a determinat pe cei de la Levante să plătească 3 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv.

Ajuns la 26 de ani, Mauricio Cuero, fost internaţional de tineret al Columbiei a semnat cu mexicanii de la Atlas. Care l-au prezentat oficial, apoi l-au ”scos” la antrenamentul oficial alături de noii săi coechipieri.

La antrenament au asistat atât presa, cât şi fanii formaţiei mexicane, iar Cuero a rezistat puţin pe gazon. S-a accidentat imediat şi a fost trimis să facă un nou examen medical.

 

 

Afla mai multe despre: fc vasluimauricio cuero 

viewscnt
Articole similare