Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Unde a ajuns să joace fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit jumătate de milion de euro. A ajuns la punctul de jos al carierei, după plecarea de la FCSB

Incredibil! Unde a ajuns să joace fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit jumătate de milion de euro. A ajuns la punctul de jos al carierei, după plecarea de la FCSB
Comentarii

Sulley Muniru (27 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a semnat cu o echipă din ţara natală, Ghana. Mijlocaşul defensiv a fost transferat de Kumasi Asante Kotoko, după ce a petrecut şapte ani la echipe din Europa.

Muniru a rămas liber de contract din iulie şi, după trei luni, a ales să se întoarcă în ţara natală, la cea mai cunoscută echipă din Ghana. Fotbalistu ghanez a semnat cu Kumasi Asante. ”Ne-am înţeles cu Sulley Ali Muniru”, susţine unul dintre oficialii lui Kumasi Asante Kotoko, echipă care deţine recordul de titluri câştigate în Ghana, 24, dar şi două Cupe ale Campionilor Africii.

Fotbalistul a ajuns în fotbalul românesc din Ghana, în 2013, când CFR Cluj l-a transferat de la Liberty Professionals.

După doi ani petrecuţi la CFR Cluj, Muniru a fost transferat de FCSB, club pentru care a jucat alţi doi ani. Apoi, de la plecarea din Liga 1, fotbalistul african a jucat la Tondela, Yeni Malatyaspor, Dinamo Minsk şi Tambov. Din iulie, Muniru era liber de contract. Gigi Becali a plătit 500.000 de pentru transferul lui Muniru de la CFR.



La FCSB, Muniru a strâns 61 de meciuri, a marcat de patru ori şi a livrat două pase de gol, în timp ce la CFR a acumulat 56 de partide şi două assist-uri.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Sulley Muniru în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sulley munirufcsbechipaliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare