Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibilul Varane! La 25 de ani a câştigat deja 16 trofee importante

Incredibilul Varane! La 25 de ani a câştigat deja 16 trofee importante

Cupa Mondială

Comentarii

Campion Mondial cu naţionala Franţei după victoria de la Moscova, fundaşul Raphael Varane devine unul dintre cei mai decoraţi fundaşi ai lumii. La numai 25 de ani, jucătorul lui Real Madrid a câştigat deja 16 trofee importante cu echipa sa de club şi cu echipa naţională a Franţei.

Patru Uefa Champions League, trei Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, două titluri de campion naţional în Spania, o Cupă a Spaniei, două Supercupe în aceeasi ţară şi de aseară, campion mondial cu Franţa. Acesta este palmaresul lui Raphael Varane până la vârsta de 25 de ani!

Jucătorul promovat de Ladislau Boloni la Lens a intrat definitiv în istoria Realului aseară, după ce a reuşit în acelaşi an să câştige titlul european la club şi titlul mondial la echipa naţională.

"Aşa cum îmi zice Dembele (n.r Ousmane Dembele fotbalistul Barcelonei) s-a terminat un joc, începe altul. A fost într-adevăr un sezon incredibil pentru mine, iar ceea ce trăiesc este realmente fantastic. Cariera mea a luat o traictorie spectaculoasă, nu cred că am fost vreodată mai fericit decât sunt acum." a mărturisit Varane, la finalul succesului de la Moscova în faţa Croaţiei.

  • 49 de selecţii are Varane în naţională şi trei goluri marcate

  • 233 de partide a disputat fundaşul la Real Madrid

Afla mai multe despre: raphael varanefranta 

viewscnt
Articole similare