Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indiciul dat de Steven Gerrard în privinţa viitorului lui Ianis Hagi la Rangers! Antrenorul a vorbit pentru prima dată despre acest aspect: "Nu mă aştept"

Indiciul dat de Steven Gerrard în privinţa viitorului lui Ianis Hagi la Rangers! Antrenorul a vorbit pentru prima dată despre acest aspect: "Nu mă aştept"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) a revenit în echipa de start a lui Rangers, iar antrenorul Steven Gerrard a oferit un indiciu în privinţa fotbalistului român, dar şi a lotului din care face parte.

Steven Gerrard, anunţ important despre lotul lui Rangers

Rangers domină campionatul Scoţiei, e pe primul loc la 19 puncte în faţa rivalei Celtic şi s-a calificat în 16-imile Europa League. Cum va avea de gestionat competiţii importante, Steven Gerrard a luat o decizie importantă. 

Antrenorul englez a anunţat că lotul nu va suferi modificări majore şi vor exista doar împrumuturi ale jucătorilor tineri: „Nu mă aştept la schimbări drastice în această perioadă de transferuri. Mă aştept ca puţini dintre jucătorii noştri tineri să fie împrumutaţi”, a spus Steven Gerrard în conferinţa de presă.

Declaraţia vine într-un moment în care mai multe echipe s-au arătat interesate de Ianis Hagi. Românul devenise rezervă, la un moment dat, dar Steven Gerrard l-a introdus în echipa de start, iar evoluţiile internaţionalului au fost convingătoare. 

Printre echipele interesate de Ianis Hagi au fost Sevilla, Istanbul Basaksehir sau RB Leipzig. 

În acest sezon, Ianis Hagi a marcat de patru ori şi a pasat decisiv de 10 ori, în 26 de partide. 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagirangersstevan gerrard 

viewscnt
Articole similare