Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţia bombă care îi poate afecta imaginea lui Sir Alex Ferguson! De ce este acuzat fostul manager al lui Manchester United

Informaţia bombă care îi poate afecta imaginea lui Sir Alex Ferguson! De ce este acuzat fostul manager al lui Manchester United
Comentarii

Un impresar italian a dezvăluit că i-a oferit scoţianului un ceas de aur ca urmare a implicării acestuia într-un meci trucat, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Informaţia apărută în tabloidul britanic The Sun a surprins pe toată lumea. Giuseppe Pagliara, un agent acuzat de dare de mită, a fost tras de limbă de un reporter sub acoperire care a aflat de la italian despre trucarea unei partide din Liga Campionilor dintre Juventus şi Manchester United.

Victoria torinezilor de atunci ar fi fost facilită de englezi, iar în urma acestui "gest" managerul diavolilor s-ar fi ales cu un ceas în valoare de 35.000 de euro. De asemenea, omul de afaceri din peninsulă aminteşte şi faptul că omul care a câştigat două trofee Champions League se "lipea" şi de nişte comisioane la transferurile unor fotbalişti. Şi nu era singurul. Un alt nume menţionat de Pagliara este cel al lui Antonio Conte, actualul tehnician al lui Inter Milano. 

Afla mai multe despre: sir alex fergusonmanchester unitedmeci trucatjuventusgiuseppe pagliera 

viewscnt
Articole similare