Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţii contradictorii după Israel - Spania! "Isco a fost atacat cu un cuţit pe teren!" Federaţia din Israel dezminte

Informaţii contradictorii după Israel - Spania! "Isco a fost atacat cu un cuţit pe teren!" Federaţia din Israel dezminte
Comentarii

O informaţie şocantă lansată de publicaţia israeliană Times a făcut înconjurul lumii în această dimineaţă, sursa citată precizând că unul dintre cei şase fani care au intrat pe gazon la finalul partidei Israel - Spania avea la el un cuţit şi ar fi încercat să-l atace pe Isco.

Conform aceleiaşi surse, cei şase fani au fost reţinuţi.
 
Spania s-a impus cu 1-0 în meciul jucat în faţa a peste 30.000 de fani, iar la final şase dintre aceştia au intrat pe gazon cu intenţia de a interacţiona cu vedetele iberice. Se pare însă că intenţiile unuia dintre aceştia nu au fost tocmai bune, fiind prins în posesia unui cuţit, conform informaţiilor prezentate de presa din Israel.
 
Totuşi, această ipoteză a fost negată cu vehemenţă de reprezentanţii Federaţiei Israeliene de Fotbal, într-o declaraţie oferită de directorul de comunicare, Shlomi Barzel, cotidianului spaniol Marca. 
 
"Din toate informaţiile deţinute, nu există nicio mărturie sau indiciu că vreunul dintre fanii care au intrat pe gazon avea un cuţit. Nu ştim cum a apărut această imformaţie. Este falsă [...] Nu cred că naţionala Spaniei a mai fost primită atât de frumos pe un stadion în afara tării ei", a declarat Barzel pentru Marca.

Afla mai multe despre: iscospaniaisraelatac 

viewscnt
Articole similare