Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere greu de digerat. Andrei Prepeliţă, după eşecul cu FCSB: "Prestaţie lamentabilă, mi-e ruşine"

Înfrângere greu de digerat. Andrei Prepeliţă, după eşecul cu FCSB: "Prestaţie lamentabilă, mi-e ruşine"

FC Argeș

Comentarii

FCSB a jucat ultimul meci pe Arena Naţională şi continuă "en fanfare" urmărirea campioanei CFR Cluj, după ce a învins scor 4-0, pe FC Argeş, în etapa a VII-a din Liga 1.

Andrei Prepeliţă, supărat după înfrângerea cu FCSB: "Prestaţie lamentabilă, mi-e ruşine"

Tehnicianul Andrei Prepeliţă a declarat, luni seară, că prestaţia echipei FC Argeş la meciul pierdut cu FCSB, scor 0-4, a fost lamentabilă.

"Am schimbat, am încercat să facem ceva, dar nu avem nici jucători . Tase, la vârsta lui, s-a bătut, a făcut cât a putut. Nu putem evidenţia pe nimeni.

Am tras un semnal de alarmă după calificarea în play-off. Mentalitatea corectă e să intrăm şi să jucăm pentru că meciurile din campionatul regulat au fost strânse, pentru că au arătat altfel meciurile atunci când a fost presiune.

Din păcate, suntem o altă echipă după accederea în play-off. Eu sunt primul vinovat, am şi recunoscut. Joao Miguel...noi am contat pe ce jucători am avut la dispoziţie.

După jocul cu Craiova, când au fost şi acolo nişte greşeli, am încercat să schimb ceva. El a făcut un sezon bun în sezonul regulat, dar într-adevăr, a fost acea greşelă la Cluj, în decembrie.

Nu pot să judec nişte jucători care au arătat într-un fel şi acum arată altfel. O pun pe relaxare, nu ştiu. La antrenamente, ei se pregătesc foarte bine.

Îl cunosc foarte bine pe Joao Miguel, e un băiat la locul lui, liniştit, nu cred în astfel de lucruri. E presiune, greşeşti, vine alt meci şi trebuie să demonstrezi că nu mai greşeşti, nu avem ce să facem", a spus Prepeliţă.

FCSB a jucat ultimul meci pe Arena Naţională şi continuă "en fanfare" urmărirea campioanei CFR Cluj, după ce a învins scor 4-0, pe FC Argeş, în etapa a VII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.
 
Golurile au fost marcate de Tănase (penalti '8), Olaru (34, 83) şi Cristea (65).

Afla mai multe despre: prepeliţăfcsbfc argeş 

viewscnt
Articole similare