Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea din meciul cu FC Botoşani îi apasă pe jucătorii de la CFR: ”Am avut posesia, multe ocazii, dar fotbalul e nedrept câteodată!”

Înfrângerea din meciul cu FC Botoşani îi apasă pe jucătorii de la CFR: ”Am avut posesia, multe ocazii, dar fotbalul e nedrept câteodată!”

CFR Cluj

Comentarii

FC Botoşani a reuşit surpriza etapei, învingând la Cluj echipa campioană CFR Cluj, scor 1-0, duminică, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Superligii. Botoşani este noul lider în Superligă, cu 11 puncte din 5 meciuri.

FC Botoşani a deschis scorul în minutul 31, când Tîrcoveanu a profitat de o pasă greşită a lui Braun, a trimis către Sekou Camara şi acesta a înscris. La finalul meciului, Alexandru Păun a fost dezamăgit de rezultat. El a spus că fotbalul a fost nedrept cu echipa lui. 

”Am avut posesia, multe ocazii, dar fotbalul e nedrept câteodată!”

”Din păcate, azi n-am reuşit, chiar dacă am intrat bine şi am avut ocazii. Echipa e cea mai importantă şi n-am reuşit să o ajut şi să facem măcar un egal. Cred că azi am dominat, am avut posesia, multe ocazii, dar fotbalul e nedrept câteodată.

Meciul trecut, cel cu Chindia, ne-a ieşit aproape tot, victorie fără gol primit. În această seară, cam aceeaşi echipă de data trecută. Au venit în vară mulţi jucători noi, nu e omogenitate încă, dar sunt jucători cu calitate cei care au venit. Încet, încet vom îmbunătăţi relaţiile de joc. Jocul arată bine, dar atât s-a putut. Întotdeauna am avut meciuri grele cu Botoşani şi cu echipele domnului Teja. Bravo lor! Au fost mai pragmatici. Poate o singură ocazie importantă şi au marcat.

Joi ne aşteaptă un meci important pentru viitorul nostru şi al clubului. În campionat mai poţi recupera, însă în Europa, dacă nu vom ieşi învingători, vom ieşi de tot. Am încredere în echipă, în puterea grupului de a se ridica în momentele grele şi sper să ne bucurăm la final, să fim în grupele Conference League. Cred că merităm să fim acolo”, a spus Alexandru Păun.

Afla mai multe despre: cfr-botoşani-păun 

viewscnt
Articole similare