Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îngrijoare la Real Madrid cu privire la situaţia lui Vinicius. Brazilianul nu mai intră în vederile antrenorului Zidane

Îngrijoare la Real Madrid cu privire la situaţia lui Vinicius. Brazilianul nu mai intră în vederile antrenorului Zidane

Real Madrid

Comentarii

Alarmă la Real Madrid! Vinicius Jr a dispărut de pe radarul lui Zinedine Zidane, iar oficialii clubului blanco se tem pentru viitorul starului carioca.

Conform celor de la El Chiringuito de Jugones, în interiorul clubului Real Madrid există o certă îngrijorare cu privire la situaţia lui Vinicius Jr. Considerat unul dintre marile talente ale fotbalului modern, Vinicius nu a fost convocat de Zidane la ultimele meciuri ale formaţiei blanco.

Conducerea Realului crede că situaţia nu se va schimba prea rapid, iar pentru Vinicius va fi foarte dificil să-şi recâştige poziţia de titular în 11-le lui Zinedine Zidane.

Cotidianul AS notează în ediţia sa tipărită de marţi că inclusiv familia fotbalistului brazilian şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la viitorul lui Vini. Cel mai probabil, de comun acord cu jucătorul şi familia acestuia, Real Madrid va căuta să-l împrumute pe Vinicius în iarnă. Cel mai interesat club de serviciile sale este Real Valladolid, grupare care l-a dorit şi în vară. La Valladolid, acţionar majoritar este Ronaldo Nazario de Lima, fostul galatic.

Afla mai multe despre: viniciusreal madrid 

viewscnt
Articole similare