Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îngrijorarea lui Shaquille O'Neal în legătură cu boala pe care o are. ”Medicii mi-au spus că pot muri!”

Îngrijorarea lui Shaquille O'Neal în legătură cu boala pe care o are. ”Medicii mi-au spus că pot muri!”

NBA

Comentarii

Shaquille O'Neal a aflat recent că suferă de apnee în somn şi că viaţa lui era în pericol din cauza acestei tulburări grave de somn, cu care respiraţia se opreşte şi începe în mod repetat.

Ca urmare a acestei probleme de sănătate, legenda NBA trebuie acum să folosească o maşină de somn.

”Când m-am întors la medic, erau nişte lucruri pe care nici nu le-am ştiut niciodată”, a dezvăluit O'Neal, într-un interviu recent cu GQ, discutând despre prima sa vizită la medic în ultimii ani.

”Îţi spun acele cuvinte: 'Hei, omule, ai apnee în somn, iar apneea în somn poate provoca hipertensiune sau accident vascular cerebral, aşa că ai putea muri.' Am spus: 'Ce?' şi au spus: 'Poţi muri.' Deci acum trebuie să dorm cu o maşină de dormit”.

Aceasta nu a fost singura problemă de sănătate pe care au descoperit-o medicii când Shaq a mers la control.

”Au spus: 'Toate acele analgezice pe care le luai... Rinichii tăi sunt cam slabi', dar eu eram dependent de calmante”, a adăugat el.

”Am această maşină pe care mi-o pun pe picioare, un Normatec. Asta fac. Ori de câte ori obosesc sau picioarele încep să se umfle după ce zbor, mă aşez în Normatec şi intru în cada cu hidromasaj şi încerc doar să mă întind. Trebuia să fiu verificat. Când te lovesc cu acel cuvânt, numit moarte, se schimbă lucrurile”, a spus legenda din NBA. 

Cel mai bun baschet al planetei se vede pe OrangeSport.

Afla mai multe despre: nba-shaquille o'neal-baschet 

viewscnt
Articole similare