Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iniţial se simţea bine, dar starea de sănătate i s-a agravat. Lovitură grea primită de Gică Popescu în lupta cu COVID-19

Iniţial se simţea bine, dar starea de sănătate i s-a agravat. Lovitură grea primită de Gică Popescu în lupta cu COVID-19

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare fundaş central al României şi căpitan al Barcelonei, Gică Popescu, se află în continuare în spital, după ce în urmă cu o săptămână fusese depistat cu coronavirus şi s-a internat.

”Baciul” s-a îmbolnăvit de pneumonie din cauza unei complicaţii provocate de coronavirus, deşi starea lui sănătate iniţială era bună. CT-ul realizat duminică a arătat că plămânii lui Gică Popescu nu s-au vindecat încă.

”Avusesem nişte dureri de cap şi doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieşit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus şi la Matei Balş pentru investigaţii suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie şi nu mi-a fost bine. Cu tuse ... După cum vezi, mai tuşesc şi acum, când vorbesc cu voi.

Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat.”, a declarat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: gică popescucovid-19 

viewscnt
Articole similare