You are here:

Înlocuitor de top pentru Florinel Coman! Mihai Stoica ştie cine va suplini lipsa lui ”Mbappe”: ”Poate avea peste 20 de contribuţii la goluri”

Înlocuitor de top pentru Florinel Coman! Mihai Stoica ştie cine va suplini lipsa lui ”Mbappe”: ”Poate avea peste 20 de contribuţii la goluri”

Superliga

Comentarii

Florinel Coman a ajuns în Qatar şi va fi prezentat în cel mai scurt timp la Al Gharafa. Şeicii au achitat clauza de reziliere, iar FCSB a obţinut o sumă importantă în schimbul lui Coman, mai exact 5.250.000 de euro.

Mihai Stoica a numit jucătorul de la FCSB care îl va face uitat pe Coman: ”Poate avea peste 20 de contribuţii la goluri”

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, este de părere că Marius Ştefănescu, cel mai scump transfer al campioanei din această vară, va face uitată plecarea lui Florinel Coman.

Oficialul clubului roş-albastru susţine că fostul jucător al lui Sepsi va ”rupe norii” în sezonul viitor din Superliga, în cazul în care nu va avea parte de o accidentare nedorită.

În opinia lui Mihai Stoica, Ştefănescu poate contribui la peste 20 de reuşite şi s-a declarat mulţumit de campania de achiziţii făcută de campioni în această vară.

”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu. Bine că nu l-a luat.

Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa. Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Marius Ştefănescu a debutat în tricoul FCSB la mijlocul acestei săptămâni, în Supercupa României, câştigată de roş-albaştrii cu 3-0 în faţa Corvinului. Acesta a reuşit să marcheze un gol şi a fost desemnat ”Omul meciului” pentru prestaţia sa bună.

 

Afla mai multe despre: superligafcsbmarius ştefănescu,  

viewscnt
Articole similare