Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Guardiola! Manchester City l-a ales pe ”viitorul Pep”. Ce tehnician poate prelua echipa după spaniol

Înlocuitor pentru Guardiola! Manchester City l-a ales pe ”viitorul Pep”. Ce tehnician poate prelua echipa după spaniol

Manchester City

Comentarii

Manchester City lucrează la viitorul fără Guardiola. Spaniolul poate pleca în vara lui 2023 de la club.

Presa din Anglia scrie că Manchester City îi urmăreşte evoluţia lui Brendan Rodgers, tehnicianul lui Leicester, pentru a se pregăti pentru perioada post Guardiola.

Brendan Rodgers, opţiunea lui Manchester City pentru a-l înlocui pe Pep Guardiola

Daily Mail scrie că Brendan Rodgers ar urma să devină înlocuitorul lui Pep Guardiola, tehnician care în vara lui 2023 poate părăsi gruparea engleză.

Spaniolul ar urma probabil să accepte o altă provocare în acea vară, astfel că ”Cetăţenii” caută soluţii pentru a găsi cel mai bun înlocuitor pentru Guardiola.

În vârstă de 48 de ani, nord irlandezul Brendan Rodgers a mai bifat o aventură la un club mare. Este vorba despre Liverpool, în perioada 2012-2015. După alţi trei ani la Celtic Glasgow, Rodgers a ajuns la Leicester City, club pe care l-a preluat în 2019.

Are 122 de meciuri până în prezent pe banca tehnică a ”Vulpilor”, dintre care a câştigat 62.Este de două ori campion al Scoţiei, iar alături de Celtic a cucerit şapte trofee în cei trei ani petrecuţi în Scoţia. A mai antrenat în cariera sa Watford, Reading şi Swansea City, reuşind să-şi treacă în palmares o promovare în 2011 cu ”The Swans”

Afla mai multe despre: guardiolabrendan rodgers 

viewscnt
Articole similare