Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul ideal pentru Adrian Mutu la CFR Cluj: "O soluţie bună, un antrenor foare bun!". Cine e omul indicat pentru redresarea "corabiei" din Gruia | EXCLUSIV

Înlocuitorul ideal pentru Adrian Mutu la CFR Cluj: "O soluţie bună, un antrenor foare bun!". Cine e omul indicat pentru redresarea "corabiei" din Gruia | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Ricardo Cadu (42 de ani) a spus cine este, în opinia sa, înlocuitorul ideal pentru Adrian Mutu la CFR Cluj. Fostul căpitan din Gruia crede că "o soluţie bună" pentru clubul feroviar ar fi readucerea lui Dan Petrescu.

Ricardo Cadu a vorbit în termeni frumoşi despre Dan Petrescu, fostul antrenor al echipei, cu care CFR Cluj a reuşit performanţe importante în istoria recentă a clubului. Portughezul este de părere că readucerea "Bursucului", acum sunt contract cu coreenii de la Jeonbuk, ar fi o soluţie bună.

Dan Petrescu, soluţia ideală pentru banca lui CFR Cluj. Ricardo Cadu e sigur: "Un antrenor foarte bun"

Rămasă fără Adrian Mutu, care şi-a dat demisia şi a plecat de la CFR Cluj după umilinţa cu Corvinul Hunedoara, 0-4 în Cupa României, echipa patronată de Nelu Varga caută acum cea mai bună soluţie pentru banca tehnică. O decizie finală va fi luată în vară, iar Ricardo Cadu şi-a spus părerea.

Revenirea lui Dan Petrescu ar fi cea mai bună mutare pe care ar putea-o face CFR Cluj, crede fostul căpitan al echipei din Gruia. "Era o soluţie bună Dan Petrescu, ce a făcut el la CFR... Un antrenor foarte bun şi eu zic că e o solutie bună", a spus Ricardo Cadu, care a vorbit şi despre decizia lui Mutu de a pleca: "CFR este o echipă care se lupta la titlu, Cupă, si sa pierzi cu 4-0 cu o echipă de Liga 2 e greu sa accepti".

Ricardo Cadu a jucat la CFR Cluj între 2006 şi 2014, timp în care a strâns 250 de meciuri şi 30 de goluri, dar şi trei titluri de campion, două Cupe ale României şi trei Supercupe ale României, plus prezenţe în grupele Ligii Campionilor şi Europa League cu gruparea din Ardeal.

În 2021, Ricardo Cadu s-a lăsat de fotbal.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuantrenorricardo cadu 

viewscnt
Articole similare