Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul lui Lewandowski? Bayern Munchen e gata să dea o super lovitură pe piaţa transferurilor

Înlocuitorul lui Lewandowski? Bayern Munchen e gata să dea o super lovitură pe piaţa transferurilorgalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Dusan Vlahovic ar putea fi înlocuitorul lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen.

Bayern Munchen studiază mai multe variante pentru a-l putea înlocui pe Robert Lewandowski. Atacantul polonez ar putea să bifeze în acest sezon, ultimul său an la bavarezi.

Dacă prima opţiune a lui Bayern este Erling Braut Haaland, se pare că această mutare nu este atât de facilă. Norvegianul e dorit de toată Europa, iar Real Madrid pare cea mai bine plasată în cursa pentru semnătura starului Borussiei Dortmund.

Astfel, Bayern Munchen s-ar putea vedea obligată să apeleze la planul B. Unul care îl include potrivit presei spaniole şi italiene pe Dusan Vlahovic, atacantul Fiorentinei.

Marea problemă în calea mutării este suma mare pe care Fiorentina o cere pentru atacantul său. S-ar părea că Vlahovic este dorit de cluburi ca Atletico Madrid, FC Barcelona sau Manchester City, astfel că Fiorentina îşi permite să ceară o sumă cât mai mare pentru vârful de 21 de ani.

Potrivit spaniolilor, Dusan Vlahovic ar putea costa 75 de milioane de euro. Sârbul este cotat deja la 50 de milioane de site-ul de specialitate transfermkart. El a marcat şase goluri în actuala stagiune în 9 meciuri, iar pentru Fiorentina are 35 de reuşite în 93 de partide. Totodată, Dusan Vlahovic are o medie de un gol marcat la două meciuri jucate pentru echipa naţională a ţării sale

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dusan Vlahovic
  • 6 goluri în 9 meciuri are sârbul în actuala stagiune

Afla mai multe despre: lewandowskidusan vlahovicbayern munchen 

viewscnt
Articole similare