Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Înseamnă că nu-ţi pasă!". Intervenţia lui Nicolae Dică după tensiunile de la echipa naţională: "Îl cunosc, nu cred" | EXCLUSIV

"Înseamnă că nu-ţi pasă!". Intervenţia lui Nicolae Dică după tensiunile de la echipa naţională: "Îl cunosc, nu cred" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, Nicolae Dică (43 de ani) a vorbit despre o situaţia tensionată care ar fi existat între Olimpiu Moruţan, Valentin Mihăilă şi selecţionerul Edi Iordănescu. "Nic" a spus că nu crede că Iordănescu a putut fi tras la răspundere de cei doi, deoarece nu le stă în caracter acestor jucători să facă aşa ceva.

Nicolae Dică le înţelege supărarea lui Olimpiu Moruţan şi Valentin Mihăilă pentru faptul că joacă puţin la echipa naţională, deşi au avut un impact mare când au intrat de pe bancă. Însă, fostul decar nu crede că ei doi l-au tras de mânecă pe Edi Iordănescu.

Nicolae Dică nu crede că Moruţan şi Mihăilă l-au tras la răspundere pe Edi Iordănescu: "Nu îi văd pe ei să facă asta"

Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan, cei doi fotbalişti careu au intrat de pe bancă şi au contribuit decisiv la egalul obţinut de România în Elveţia, 2-2, l-ar fi tras la răspundere pe Edi Iordănescu pentru faptul că joacă prea puţin în această campanie de calificare, mereu fiind introduşi de pe banca de rezerve.

Cunoscând caracterul celor doi, Nicolae Dică nu crede că ei ar fi putut să meargă la selecţionerul Edi Iordănescu şi să-l tragă de mânecă în legătură cu minutele pe care le primesc.

"Dacă nu eşti supărat înseamnă că nu îţi pasă, l-am antrenat îl cunosc bine. Vis a vis de asta cu scandalul mi s-a întâmplat şi mie când eram la FCSB şi nu era nimic adevărat. Morutan, l-am antrenat, nu îi văd pe aceşti 2 jucători să tragă la răspundere de ce nu joacă. Dar cred că Edi nu răspundea dacă era ceva acolo.

Ok, suntem în grupa asta cu adversari facil, dar suntem pe 2, nu am pierdut şansele. Dacă câştigam grupa, peste 7 ani, 10 ani nu se va scrie că am jucat cu X sau Y", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

România a remizat surprinzător, scor 0-0 cu Belarus într-un meci disputat la Budapesta, în grupa I de calificare la EURO 2024. Tricolorii sunt pe locul 2, de calificare, cu 13 puncte şi urmează să joace împotriva Andorrei, duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: edi iordanescumorutanmihailaminuteeuro 2024calificare 

viewscnt
Articole similare