Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INSIDER în vestiarul FCSB înaintea meciului cu Lazio I Mesajul transmis de Budescu colegilor săi: "Asta trebuie să facem! E foarte important"

INSIDER în vestiarul FCSB înaintea meciului cu Lazio I Mesajul transmis de Budescu colegilor săi: "Asta trebuie să facem! E foarte important"

FCSB

Comentarii

35.000 de bilete s-au vândut pentru partida de diseară, de la Bucureşti, iar steliştii speră să fie încurajaţi de cel puţin 45.000 de fani pentru a avea un avantaj în faţa celor de la Lazio.

Constantin Budescu e gata de primăvara europeană. "Suntem foarte pregătiţi şi ne dorim să facem un meci bun şi să scoatem un rezultat bun. O să fie foarte greu, nu cred că are vreo importanţă că ei vin după trei înfrângeri. Este o echipă puternică în campionatul Italiei şi trebuie să ne autodepăşim şi să învingem! Chiar dacă, până acum, n-am eliminat nicio echipă din Italia, cred că a venit momentul să o facem! 
 
Trebuie să ne jucăm şansa şi să ne păstrăm şansele pentru retur. Nu trebuie să ne temem de cineva anume pentru că toţi cei din lot sunt foarte valoroşi, au o echipă foarte bună şi sunt în primele formaţii din Italia. Colegii mei trebuie să joace cum ştiu ei mai bine! Să îşi facă treaba pe teren. Nu trebuie să facă ceva ieşit din comun. Este un meci de fotbal şi cel mai bun va câştiga", a spus Budi pentru Telekom Sport.
 
"E cel mai important să câştigăm primul meci. Sperăm să rupem blestemul în faţa formaţiilor din Italia. Lazio este foarte bună, are jucători valoroşi. Cel mai periculos adversar va fi Immobile. E un atacant foarte bun, care a marcat foarte multe goluri în acest sezon. Nu ne avantajează că ei vin după trei înfrângeri la rând. Rămân o echipă valoroasă care vine la Bucureşti cu gândul de a câştiga", spune şi Cristi Tănase în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laziosteauafcsbbudescucristi tanaseeuropa league 

viewscnt
Articole similare