You are here:

Insistă! La 6 luni de la transferul la Tottenham, un antrenor de top vrea să-l ia pe Radu Drăguşin de la Londra

Insistă! La 6 luni de la transferul la Tottenham, un antrenor de top vrea să-l ia pe Radu Drăguşin de la Londra

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) s-a transferat de doar şase luni la Tottenham, în Premier League, dar poate prinde altă mutare importantă în această vară, după ce Ange Postecoglu nu i-a acordat şansele pe care le-a dorit la echipa de la Londra.

La fel ca la începutul lui 2024, Napoli a intrat în cursa pentru transferul lui Radu Drăguşin, fundaşul central care preferat Premier League şi Tottenham în detrimentul lui Napoli şi Bayern, în perioada de mercato din ianuarie.

Noul antrenor al lui Napoli, Antonio Conte îl vrea pe Radu Drăguşin

Aurelio De Laurentiis l-a convins pe Antonio Conte să preia Napoli din această vară, iar acum vrea transferuri cu care să se poată lupta la titlul din Serie A. Unul dintre jucătorii doriţi este Radu Drăguşin, anunţă Gazzetta dello Sport, care sub comanda lui Conte ar putea reveni la sistemul de joc preferat, cu trei fundaşi centrali.

Radu Drăguşin nu este singurul fundaş central pe care Napoli îl vrea. La fel ca pe Drăguşin, italienii l-au dorit la începutul lui 2024 şi pe Nehuen Perez (23 de ani) de la Udinese. Nici el n-a ajuns pe "Diego Maradona", însă şefii clubului vor mai face o încercare.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusintransfernapolitottenhamantonio conte 

viewscnt
Articole similare