Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire care aminteşte de anii de glorie ai "Big Four", la Madrid: Andy Murray - Novak Djokovic

Întâlnire care aminteşte de anii de glorie ai "Big Four", la Madrid: Andy Murray - Novak Djokovic

Tenis

Comentarii

Jucătorul britanic Andy Murray, locul 78 ATP, beneficiar al unui wild card, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Masters 1.000 de la Madrid.

El l-a învins, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-2, pe canadianul Dennis Shapovalov, locul 16 ATP şi cap de serie numărul 14, după un meci de două ore şi opt minute.

În faza următoare, Murray va da piept cu liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, care s-a impus, cu 6-3, 6-2, în faţa francezului Gael Monfils, locul 21 ATP.

Britanicul pare într-o uşoară creştere de formă, el reuşind pentru prima dată să lege două victorii la rând după turneul de la Sydney, din ianuarie, la care a ajuns în finală.

Murray va disputa primul meci cu Djokovic după mai bine de cinci ani. Înainte de finala de la Doha din 2017, câştigată greu de Djokovic, ei se întâlniseră de 35 de ori, acum urmează meciul cu numărul 37. Scorul partidelor directe este de 25-11 în favoarea sârbului.

Într-un alt meci din turul al doilea, spaniolul Carlos Alacarz, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 7, l-a învins, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Nikoloz Basilaşvili din Georgia, locul 27 ATP, într-o oră şi 23 de minute.

Tânărul de 18 ani va evolua în optimi cu britanicul Cameron Norrie, locul 11 ATP şi cap de serie numărul 9, sau cu americanul John Isner, locul 23 ATP.

Miercuri, intră în competiţie, direct în manşa secundă, spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 3, care va evolua cu sârbul Miomir Kecmanovici, locul 32 ATP.

 

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare