Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire şi la tribunal | Lupescu, despre acuzele lansate de Burleanu: "Va răspunde în instanţă pentru acest serial electoral"

Întâlnire şi la tribunal | Lupescu, despre acuzele lansate de Burleanu: "Va răspunde în instanţă pentru acest serial electoral"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a reacţionat, miercuri, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, la noile atacuri venite din partea lui Răzvan Burleanu şi a anunţat că îl va da în judecată pe actualul şef de la Casa Fotbalului.

Lupescu, unul dintre candidaţii la alegerile pentru preşedinţia FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie, a precizat că aşteaptă ca seria lansată de Burleanu să ia sfârşit, pentru a oferi un răspuns tuturor acuzaţiilor.

"Aştept să se termine serialul. Voi răspunde la final la toată această campanie de denigrare. Până atunci, să ne concentrăm pe fotbal şi soluţii. Pentru fiecare episod din acest serial electoral, care mă vizează în mod defăimător, autorul va răspunde şi în instanţă, aşa cum am mai precizat", a declarat Ionuţ Lupescu, pentru MEDIAFAX.

Burleanu continuă seria dezvăluirilor despre Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu. Dacă în prima parte a serialului intitulat "Federaţia Română de Comisioane 1990-2014" ţinta era fostul preşedinte al FRF şi fostul mijlocaş nu avea implicare directă în faptele scoase la suprafaţă, în episodul al doilea, publicat marţi pe blogul personal, Burleanu îl atacă direct pe omul cu care se va bate pe 18 aprilie 2018.

Afla mai multe despre: lupescusandruburleanufrfaleger 

viewscnt
Articole similare