Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter - Barcelona │ Cât de sigură e victoria catalanilor

Inter - Barcelona │ Cât de sigură e victoria catalanilor

Pariuri sportive

Comentarii

Inter - Barcelona, marţi, 22:00, Orange Sport 1

Ieşită din formă şi cu Simone Inzaghi ”pe făraş”, Inter are nevoie de o minune ca să o învingă pe Barcelona. La pariuri, cota catalanilor scade tot mai mult

Inter a ajuns pe locul 9 în campionat după înfrângerea cu Roma, iar meciul cu Barcelona vine într-un moment cum nu se putea mai prost. ”Nerazzurilor” le lipsesc şi două piese de bază: Brozovic şi Lukaku. Lautaro Martinez va juca, dar nu e refăcut complet.

De la Barcelona, care tocmai a devenit lider în La Liga, cea mai importantă absenţă e a lui Frenkie de Jong. Cum Xavi are numeroase soluţii la mijloc, catalanii nu ar trebui să îi simtă lipsa. 1.82 e cota la Betano pentru o victorie a spaniolilor, care i-ar apropia şi mai mult de optimile Champions League.

Le merge bine şi ”afară”

Dacă dăm la o parte meciul cu Bayern, Barcelona are numai victorii în deplasările din acest sezon. Xavi pune mai mult accent pe defensivă decât foştii antrenori de pe Nou Camp, iar asta se vede şi din rezultate: 4 victorii şi un singur gol primit pe teren străin.

Cum nici Inter nu regăseşte pe Meazza (o singură victorie în această toamnă, 1-0 cu Torino) e de aşteptat ca Barcelona să domine şi să îşi creeze ocazii încă din prima repriză. 1.70 e cota la Betano pentru gol marcat Barcelona în prima repriză.

Să ne încercăm norocul cu un pariu special

Ca la orice derby din Champions League, Betano oferă numeroase pariuri speciale. Dacă ne gândim la scenariul previzibil cu Barcelona în posesie net superioară, ar trebui să luăm în calcul că italienii vor încerca să profite pe contraatac şi să şuteze de multe ori de la distanţă.

Specialistul acestor execuţii, turcul Calhanoglu, are cotă 1.70 să tragă de două ori spre poarta lui Ter Stegen. Şi ar mai fi un pronostic atractiv. Anunţat titular, Dembele are cotă 2.00 să şuteze cel puţin o dată pe spaţiul porţii lui Onana.

Echipe probabile:

  • Inter: Onana – Skriniar, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu, Dimarco – Martinez, Dzeko;
  • Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Christensen, Garcia, Alba – Kessie, Busquets, Pedri – Dembele, Lewandowski, Raphinha;

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare