Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter - Bayern | 5 ponturi la Betano pentru ”Una Notte Magica”

Inter - Bayern | 5 ponturi la Betano pentru ”Una Notte Magica”
Comentarii

Cu motoarele gripate, maşinăria de fotbal a bavarezilor ajunge în ”vulcanul” Meazza cu 70.000 de suflete interiste. Italienii au cote tentante pentru o noapte memorabilă, ca în finala Champions League din 2010

UEFA Champions League: Inter - Bayern, miercuri, 22:00, Orange Sport 1

Bayern parcă nu mai e Bayern! Asta spuneau jurnaliştii nemţi după două remize la rând ale bavarezilor în Bundesliga: 1-1 cu Monchengladbach şi Union Berlin, echipe cărora Bayern, de obicei, le umple poarta. Nici Inter nu rupe gura târgului în Serie A. A pierdut derby-urile cu Lazio şi Milan, dar acasă nu a iertat pe nimeni. Cu un stadion arhiplin în spate şi cu o dorinţă arzătoare de revanşă în faţa fanilor, Inter poate scoate cel puţin o remiză cu Bayern. (cotă 1.98 pentru 1X la Betano) Pe cei mai îndrăzneţi, îi aşteaptă o cotă uriaşă pentru o victorie a Interului. (3.85 la Betano)

Lipseşte Lukaku, nu e panică

Revenit acasă, aşa cum a spus când a plecat de la Chelsea, Lukaku s-a accidentat după 3 meciuri în Serie A şi va rata inclusiv duelul cu Bayern. Inter are însă un potenţial uriaş în atac. Dzeko şi Lautaro Martinez au dus greul sezonul trecut şi s-au lipit la gol şi în primele etape. Atacantul bosniac are cotă 3 (la Betano) pentru a marca oricând în meci, un pronostic de luat în calcul, mai ales că vine cu moralul ridicat după golul înscris în poarta Milanului. E greu de crezut că Bayern va pleca din Italia fără să dea gol. Cu trei reuşite în campionat şi una în Cupa Germaniei, Mane l-a făcut uitat pe Lewandowski. Fostul atacant al lui Liverpool are cota cea mai mică pentru un gol înscris cu Inter. (2.25 la Betano)

Primul meci din grupe, dar important ca o finală

Într-o grupă în care mai e şi Barcelona, Inter - Bayern poate fi meciul care dă primele indicii pentru calificarea în optimile de finală. Să ne aşteptăm la un joc închis? Nu e cazul. Interul are o medie de cel puţin două goluri marcate pe meci, iar Bayern a dat 17 goluri în 5 etape din campionat. Ambele echipe înscriu şi peste 3.5 goluri (cotă 2.40 la Betano) e pontul care poate rotunji veniturile pariurilor.

Echipe probabile:

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Dzeko
Bayern: Neuer; Pavard, De Ligt, Upamecano, Davies; Sabitzer, Kimmich; Coman, Musiala, Sane; Mane

Afla mai multe despre: interbayernuefa champions league 

viewscnt
Articole similare