Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter îi face loc lui Dybala! 3 jucători pleacă de la "nerazzurri"

Inter îi face loc lui Dybala! 3 jucători pleacă de la "nerazzurri"

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano îi face loc lui Paulo Dybala (28 de ani), fotbalist care va sosi liber de contract după ce s-a despărţit de Juventus!

Trei jucători vor pleca, în vară, de la Inter pentru ca Paulo Dybala să poată fie transferat şi să aibă loc în echipa "nerazzurrilor".

Inter îi face loc lui Dybala! 3 jucători pleacă de la "nerazzurri"

Paulo Dybala va juca, din vară, la Inter, după ce a ales să plece gratis de la Juventus. Deşi transferul său nu a costat niciun ban, Inter trebuie să-i facă loc într-un lot aglomerat. Potrivit site-ului Gazzetta dello Sport, 3 jucători vor pleca de la Inter pentru a-i face loc lui Dybala.

Ca să poată să înregistreze transferul lui Dybala, cu care există un acord, Inter trebuie mai întâi să vândă, iar trei jucători au fost trecuţi pe lista neagră: Milan Skriniar, Joaquin Correa şi Alexis Sanchez! În ceea ce-l priveşte pe Skriniar, Inter are ofertă de la PSG pentru fundaşul central slovac.

Paulo Dybala a marcat 15 goluri şi a livrat şase pase de gol în 39 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut cu Juventus.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Paulo Dybala în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dybalaintertransferjucatori 

viewscnt
Articole similare