Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milan şi Real Madrid se luptă pentru a rămâne în Champions League. Inter - Real Madrid va fi în direct pe Telekom Sport 1, la ora 22:00

Inter Milan şi Real Madrid se luptă pentru a rămâne în Champions League. Inter - Real Madrid va fi în direct pe Telekom Sport 1, la ora 22:00
Comentarii

Inter şi Real Madrid sunt codaşele grupei B, din Champions League şi se vor înfrunta pe San Siro, în direct pe Telekom Sport 1, la ora 22:00, pentru a rămâne în Champions League.

După meciul lui Inter cu Torino din Serie A, Lukaku a fost întrebat despre meciul cu Real din UCL, iar belgianul a spus că: “Noi încă nu suntem o echipă grozavă”.

În urma acestei declaraţii, pare că Antonio Conte nu are prea multe avantaje în meciul cu Madrid, totuşi, nici Real nu este într-o formă prea bună în Champions League. “Galacticii” se află pe locul 3 cu 4 puncte în schimb ce Inter este pe 4 cu 2 puncte. Ambele echipe nu mai au nici o şansă pentru locul 1, dar se vor lupta cât să rămână în competiţie.

Parcursul pe scurt al celor două echipe în grupele Champions League

Ambele echipe sunt despărţite de doar 2 puncte, iar câştigătoarea va avea cele mai mari şanse să rămână în competiţie, după acest retur.

Real Madrid are unul din cele mai slabe starturi de Champions League. “Galacticii” au pierdut primul meci cu Shakhtar scor 2-3, au remizat cu M’gladbach scor 2-2 şi au câştigat cu Inter scor 3-2.

Nici Inter Milan nu este la nivelul anilor precedenţi. Inter a făcut două egaluri cu M’gladbach scor 2-2 şi cu Shakhtar scor 0-0, iar cu Real o înfrângere în deplasare cu 3-2.

Cele două echipe sunt foste deţinătoare a trofeului Champions League.

Afla mai multe despre: champions league real madrid inter milan 

viewscnt
Articole similare