Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano caută atacant. Două opţiuni din Serie A şi una din Ligue 1 pe masa lui Simone Inzaghi

Inter Milano caută atacant. Două opţiuni din Serie A şi una din Ligue 1 pe masa lui Simone Inzaghi

Inter Milano

Comentarii

Conducerea lui Internazionale Milano caută un atacant pentru a-i satisface şi această dorinţă lui Simone Inzaghi.

Chiar dacă îi are la dispoziţie pe Romelu Lukaku şi Lautaro Martinez, Simone Inzaghi a mai cerut un jucător ofensiv, iar oficialii lui Inter Milano s-au pus pe căutări.

Trei variante de atacanţi pentru Inter Milano

Potrivit presei italiene, Inter Milano este interesată de vârful lui AS Monaco, Keita Balde (26 de ani). Acesta a mai jucat la Inter în 2018-2019, când a marcat de cinci ori în Serie A. A bifat sezonul 2020-2021 pentru Sampdoria, marcând de şapte ori, iar acum a revenit la AS Monaco. Tot în Italia, Balde a jucat pentru Lazio între 2013 şi 2017.

Inter are şi două variante din Serie A, susţine CalcioMercato. Este vorba despre Andrea Petagna (26 de ani) şi Gianluca Scamacca (22 de ani).

Petagna a evoluat la rivala AC Milan, dar a făcut-o în numai trei meciuri de campionat. A trecut apoi pe la Sampdoria, Latina, Vicenza, Ascoli, Atalanta şi SPAL. În prezent joacă la Napoli, formaţie pentru care a marcat cinci goluri în sezonul trecut, în 36 de partide.

Gianluca Scamacca (22 de ani) a jucat la Lazio, Roma şi PSV Eindhoven ca junior, apoi a ajuns la Sassuolo, de unde a fost împrumutat la Cremonese, Zwolle, Ascoli şi Genoa. Pentru formaţia genoveză a marcat de opt ori în cursul stagiunii trecute în 26 de meciuri.

Afla mai multe despre: scamaccapetagnakeita balde 

viewscnt
Articole similare