Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter Milano, gata să dea o lovitură importantă! Campioana Italiei, aproape să transfere un fotbalist de mare perspectivă

Inter Milano, gata să dea o lovitură importantă! Campioana Italiei, aproape să transfere un fotbalist de mare perspectivă

Inter Milano

Comentarii

Potrivit presei din Anglia, Kevin Zefi este la un pas de transferul la Internazionale Milano.

Necunoscut încă în lumea fotbalului mare, Kevin Zefi se anunţă de pe acum un uriaş talent. Puştiul în vârstă de 16 ani este dorit de cluburi mari din Premier League, dar The Sun anunţă că Zefi este la un pas de transferul la campioana Italiei, Internazionale Milano.

Inter aproape să-l transfere pe Kevin Zefi, noua speranţă a irlandezilor

După ce l-a pierdut pe Achraf Hakimi, Inter Milano este foarte aproape de transferul lui Kevin Zefi, un puşti de numai 16 ani, născut la Dublin, care poate evolua pe orice poziţie în ofensivă.

Zefi a debutat deja la Shamrock Rovers, iar primul club interesat de serviciile sale a fost Chelsea. Inter se pare că a câştigat însă lupta pentru semnătura lui Kevin Zefi, fotbalist despre care irlandezii spun că ”are o tehnică absolut incredibilă” şi că ”poate conduce naţionala Irlandei în viitor”.

În această vară, Inter i-a adus pe Hakan Calhanoglu din postura de fotbalsit liber şi pe Alex Cordaz, portarul care a apărat poarta lui Crotone stagiunea trecută, de asemenea din postura de jucător liber. Se zvoneşte că Simone Inzaghi vrea să-l aducă pe Hector Bellerin de la Arsenal pentru a acoperi plecarea lui Achraf Hakimi la Paris Saint Germain. De asemenea, Matteo Darmian a fost adus de la Parma.

Afla mai multe despre: kevin zefiinter milano 

viewscnt
Articole similare