Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul român a fost anunţat că a fost pus pe lista de transferuri la finalul anului! Fotbalistul, condamnat de club

Internaţionalul român a fost anunţat că a fost pus pe lista de transferuri la finalul anului! Fotbalistul, condamnat de club

Stranieri

Comentarii

Romario Benzar a reprezentat cel mai costisitor transfer al verii pentru Lecce, care a trimis în conturile celor de la FCSB suma de 2 milioane de euro. Totuşi, la jumătate de an de la transfer, Benzar nu mai e dorit la Lecce.

Presa din Italia a anunţat care sunt fotbaliştii trecuţi pe lista de transferuri de Lecce, iar printre aceştia se numără şi Romario Benzar (27 de ani). Din păcate pentru fundaşul român, pe adresa sa nu a venit nicio propunere pentru moment.

Romario Benzar, pleacă de la Lecce

Nou-promovata e pe locul 16 în Serie A, cu 15 puncte, cu unul mai puţin decât Brescia, care e pe loc retrogradabil. Antrenorul Liverani caută să întărească lotul pentru noul an, iar în perioada de iarnă va încerca să le facă loc jucătorilor care vor fi transferaţi. 

Conform Leccesette.it, pe lista de transferuri se află Imbula şi Romario Benzar, dar doar primul are o ofertă concretă, de la Stoke City. În ceea ce-l priveşte pe fotbalistul român, Lecce va încerca să găsească cea mai avantajoasă soluţie, în condiţiile în care, în vară, s-a plătit suma de 2 milioane de euro pentru el. 

Din păcate pentru cariera sa, Benzar a jucat doar 97 de minute în Serie A, la Lecce, şi 58 de partide în Cupa Italiei, meci în care a fost primul schimbat. 

60 de meciuri a jucat Romario Benzar în tricoul FCSB, în perioada 2017-2019

15 selecţii are Benzar în naţionala României

Afla mai multe despre: romario benzarlecceromario benzar lecce 

viewscnt
Articole similare