Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU cu Cristi Tănase! Ce spune despre declaraţiile lui Gigi Becali, care a anunţat că nu va fi titular

INTERVIU cu Cristi Tănase! Ce spune despre declaraţiile lui Gigi Becali, care a anunţat că nu va fi titular

Superliga

Comentarii

Cristi Tănase a acordat primul său interviu după ce a semnat cu FCSB. Mijlocaşul de 30 de ani susţine că putea să semneze şi pe o perioadă mai lungă, dar a preferat un contract până în vară.

Cristi Tănase a revenit la FCSB în această iarnă, după doi ani şi jumătate. Mijlocaşul de 30 de ani s-a despărşit de Karabukspor şi a fost convins de Gigi Becali să vină sub comanda lui Nicolae Dică. Tănase susţine că a ales cu inima şi speră să termine sezonul cu medalia de campion la gât. Fostul internaţional român nu s-a arătat deranjat de faptul că patronul FCSB-ului i-a transmis că nu va fi titular.

Cum este echipa faţă de cea pe care ai lăsat-o?
Nu am avut prea multe zile să-mi dau seama, am ajuns de două zile. Eu cred că avem un lot foarte valoros, cu nişte jucători cu nişte calităţi foarte bune. Dacă muncim şi ne pregătim bine, eu cred că putem să luăm campionatul şi să trecem de Lazio în Cupa UEFA.

La ce nivel de pregătire eşti?
Da, cred că o să mai dureze câteva zile până mă pun, aşa, cât de cât bine cu pregătirea fizică. Am fost în vacanţă aproape o lună şi îmi mai trebuiesc câteva zile să mă pun bine cu pregătirea fizică.

De ce ai ales să te întorci la Steaua în aceste condiţii? Ai mai avut şi alte oferte?
Nu vreau să vorbesc prea mult de alte oferte, am avut unele probleme la fosta mea echipă, a trebuit să îmi rezolv problemele acolo şi, din fericire pentru mine, am ales, să zic aşa, cum a spus şi Dan Petrescu, cu inima.

Ai jucat alături de Dică...
Da, am jucat alături de el, a fost un jucător foarte bun, cum ştiţi şi voi. Sper să devină un antrenor valoros şi să antreneze la o echipă foarte mare din Europa. Are şi el de muncit, cum şi noi avem de muncit să câştigăm acest campionat. Suntem pe locul 2, la două puncte de CFR şi nu o să fie uşor, pentru că au o echipă foarte bună, s-au întărit şi ei în această iarnă şi sperăm, la final, noi să fim cei care se bucură pentru campionat.

Aceasta luptă este doar între voi şi CFR sau intră şi Creaiova?
Da, cred eu că şi Craiova o să aibă un cuvânt de spus, au nişte jucători buni, un antrenor foarte bun, din ce am observat până acum. Eu cred că noi, CFR şi Craiova o să ne luptăm pentru campionat.

Ai semnat pe o perioadă scurtă de timp. Ce îţi propui să realizezi, în condiţiile în care ai o concurenţă destul de serioasă pe post, cu nişte tineri pe care Becali vrea să îi vânda în următoarea perioadă?
Concurenţa, am văzut, este foarte mare. Eu am venit să joc, am venit să demonstrez că mai pot să joc la un nivel înalt. Nu m-am gândit foarte mult, aveam în cap de prima oară când am venit la Steaua. Şi am vorbit şi cu 'nea Gigi şi mi-a spus că, dacă vreau, pot să semnez şi pe doi ani, pot să semnez cum vreau eu. Mi-a spus că eu decid. Am decis să semnez pe patru luni. Asta a fost decizia mea şi sper să fie bună. 81

Există posibilitatea să rămâi şi după aceste patru luni?
Da, ce am vorbit cu dânsul, exact asta mi-a spus. După ce o să treacă patru luni, dacă şi dânsul e de acord, şi eu sunt de acord, putem să negociem şi să semnez pe mai mult.

Tot patronul spunea că nu prea ai sanse să fii titular...
Am vorbit mai multe, mi-a spus că are nişte jucători foarte valoroşi, tineri, pe care vrea să ia cât mai mulţi bani pe ei. Eu i-am respectat decizia şi eu nu am... i-am spus doar că o să lupt pentru un loc de titular. Dacă o să joc bine, o să joc, dacă nu... îmi aştept rândul [...] Eu cred si sper sa mai joc 3-4 ani.

Afla mai multe despre: cristi tanasefcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare