Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU EVENIMENT | Declaraţii inedite oferite de Cosmin Olăroiu, astăzi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1

INTERVIU EVENIMENT | Declaraţii inedite oferite de Cosmin Olăroiu, astăzi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1

Program TV

Comentarii

Cosmin Olăroiu a revenit din China, după sezonul perfect pe care l-a avut la conducerea lui Jiangsu Suning, şi a stat de vorbă cu Alexandru Săbău.

Olăroiu a surprins pe toată lumea în urmă cu două luni, când a cucerit primul titlu de campioană din istoria lui Jiangsu Suning. La doar o lună distanţă, cu o echipă formată doar din jucători chinezi, în care n-au evoluat stranierii din lot, antrenorul român a dus-o pe Jiangsu până în finala Cupei.

"Au fost nişte condiţii speciale" , a recunoscut Cosmin Olăroiu în interviul acordat pentru Telekom Sport. Antrenorul de 51 de ani a dezvăluit toate momentele dificile prin care a trecut echipa sa în sezonul recent încheiat, a vorbit despre pandemia de coronavirus care a pornit chiar din China şi a povestit clipele trăite în finala campionatului în care l-a întâlnit pe bunul său prieten şi, totodată, omologul de pe banca lui Guangzhou Evergrande, Fabio Cannavaro.

Evident, Cosmin Olăroiu a analizat şi lupta la titlu din Liga I, a vorbit despre naţionalele României (prima reprezentativă şi echipa U21) antrenate de Mirel Rădoi şi de Adrian Mutu şi a dezvăluit care este marea sa favorită la câştigarea Ligii Campionilor. Toate acestea şi multe alte subiecte extrem de interesante vă aşteaptă în interviul realizat de Alexandru Săbău, astăzi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: olaroiu 

viewscnt
Articole similare