Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu legendar! Vedeta lui FC Botoşani a dezvăluit secretul, după ce moldovenii s-au salvat: ”Bere şi mici”

Interviu legendar! Vedeta lui FC Botoşani a dezvăluit secretul, după ce moldovenii s-au salvat: ”Bere şi mici”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani s-a impus şi în returul dublei cu CS Mioveni, scor 1-0, iar moldovenii şi-au asigurat prezenţa în Superliga şi în sezonul următor.

FC Botoşani a reuşit un adevărat miracol şi s-a salvat de la retrogradare, deşi a obţinut prima victorie abia în etapa cu numărul 21.

La începutul anului, Bogdan Andone a fost numit antrenor principal, iar roş-alb-albaştrii au înregistrat o creştere incredibilă de formă. 

”Secretul Botoşaniului? Mici şi bere!”

Eduard Florescu, golgheterul Botoşaniului din acest sezon, a dezvăluit că secretul echipei a constat în atmosfera bună pe care Andone a creat-o în vestiar şi a oferit unul dintre cele mai simpatice interviuri din fotbalul românesc.

„O eliberare imensă. Eu recunosc că nu mai cedeam. Vă spuneam că mai sunt şanse, dar începusem să pierd din speranţă. Mister ne-a dat cea mai mare încredere posibilă şi când nu nimieni nu ne mai dădea şanse, am rămas.

Vreţi să vă spun secretul sau îl lăsăm pe dânsul? Haideţi să vă spun, cu toate că poate o să mă certe. Magia sunt micii de la Botoşani, mici cu muştar şi pâine. Grătare... mai un mic, mai o bere, şi aşa am rămas în prima ligă. Rămăsese că vă zice el secretul, dar vi l-am spus eu înainte. Ăsta a fost secretul ultimelor etape.

Trebuie să nu mai facem aceleaşi greşeli şi să ne batem unde s-a bătut Botoşaniul înainte. Anul ăsta a fost greu, dar a ieşit cu bine. Suntem foare fericiţi. A fost o partidă importantă pentru CV-ul nostru. O retrogradare este o pată neagră în CV, nu dă bine”, a spus Eduard Florescu, după Mioveni - Botoşani 0-1.

Afla mai multe despre: eduard florescufc botoşani,  

viewscnt
Articole similare