Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a deranjat pe Mirel Rădoi după victoria din Cupa României: ”Prefer să mă opresc aici, pentru că, dacă aş continua, ar fi o lipsă de respect!”

Întrebarea care l-a deranjat pe Mirel Rădoi după victoria din Cupa României: ”Prefer să mă opresc aici, pentru că, dacă aş continua, ar fi o lipsă de respect!”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din grupa D a Cupei României.

Au marcat Vătăjelu ’12 şi Găman ’89 (penalti). La finalul meciului, Mirel Rădoi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a susţinut că nu doreşte să vorbească despre un jucător din echipa celor de la Sibiu. 

”Sunt mulţumit de victorie, e prima partidă după mult timp când nu primim gol. Am suferit la nivel de posesie, dar am anticipat acest lucru. Hermannstadt a încercat să joace între linii, nu a avut foarte multe reuşite ca urmare a poziţionării noastre.

E ciudat sistemul, era normal să jucăm cu toate echipele, dar, dacă ăsta e formatul, jucăm aşa. Jucăm trei meciuri în deplasare, putem fi avantajaţi doar în caz de egalitate de puncte, pentru că n-am avea goluri primite acasă”, a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului. 

Baba Alhassan ar fi dorit de Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a refuzat să răspundă la această întrebare. 

”N-aş putea face aprecieri despre un jucător care e sub contract cu altă echipă. E un jucător bun, dar prefer să mă opresc aici, pentru că, dacă aş continua, ar fi o lipsă de respect faţă de Hermannstadt, faţă de Măldărăşanu”, a transmis Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: cupa româniei-craiova-mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare