Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a enervat pe Dan Petrescu la conferinţa de presă: ”Facem presiuni aiurea”

Întrebarea care l-a enervat pe Dan Petrescu la conferinţa de presă: ”Facem presiuni aiurea”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a fost deranjat de o întrebarea la conferinţa de presă din Gruia.

Întrebarea care l-a enervat pe Dan Petrescu la conferinţa de presă: ”Facem presiuni aiurea”

Adi Păun, mijlocaşul celor de la CFR, a fost împrumutat timp de un an în Israel, la Hapoel Beer Sheva, cu opţiune de cumpărare definitivă.

Dan Petrescu a fost întrebat despre plecarea luiPăun, care tocmai a părăsit-o pe campiona României. Întrebarea, însă nu a fost pe placul tehnicianului care a părut deranjat. ”Altă întrebare!”, a răbufnit Petrescu. 

”Mereu spun acelaşi lucru, dar cred că nu mă înţelegeţi. Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie.

Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta va fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract şi oriunde voi merge.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dugandzic. Nu Dan Petrescu i-a pierdut, CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumerat nu am vrut să plece.

Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu.

Nu am înţeles de ce. Facem presiuni aiurea pe un subiect. Repet, nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Am încheiat subiectul ăsta. Altă întrebare”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Hapoel Beer Sheva, care a eliminat-o pe Universitatea Craiova din preliminariile Conference League, se află pe locul patru în Israel, cu nouă puncte, după cinci meciuri.

Afla mai multe despre: dan petrescuadi paun 

viewscnt
Articole similare