Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a ”schimbat la faţă” pe Dan Petrescu înainte de meciul cu Farul: ”Nici tonul nu mai era acelaşi” | EXCLUSIV

Întrebarea care l-a ”schimbat la faţă” pe Dan Petrescu înainte de meciul cu Farul: ”Nici tonul nu mai era acelaşi” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Meciul CFR Cluj - Farul Constanţa se va disputa astăzi, de la ora 21:00, în etapa a zecea din play-off-ul Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Duelul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa le va pune faţă în faţă pe vechea campioană a României şi actuala deţinătoare a titlului în Superligă.

CFR Cluj a fost campioană naţională timp de cinci sezoane la rând, dar hegemonia internă a acesteia a luat final. Farul a dat lovitura este campioana acestui sezon!

Întrebat despre titlul câştigat de Farul, Dan Petrescu l-a felicitat pe Hagi la interviul premergător partidei din Gruia. ”Am mai vorbit, e un succes meritat, ştie toată lumea cine e Hagi şi ce minuni a făcut la Farul. Mă asteaptam să odihnească jucători, dar nu pot să zic eu ce să facă adversarul”, a declarat Dan Petrescu.

Declaraţia lui Petrescu nu l-a ”convins” în totalitate pe Basarab Panduru care a mărturisit: ”A schimbat parcă tonul, parcă s-a schimbat şi la faţă când a auzit de titlul câştigat de Farul”. 

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Peteleu - Fica, Cvek, Boateng, Petrila - Janga, Bîrligea
  • Rezerve: R. Sava - Camora, Hoban, Bordeianu, Muhar, R. Filip, Krasniqi, Yeboah, Maglica
  • Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Boli, Baravykas - T. Băluţă, Artean, Casap - Ad. Mazilu, L. Munteanu, Sali
  • Rezerve: Aioani - Nedelcu, Grameni, Doukoure, L. Banu, I. Cercel, Stoian, V. Morar, Mateus Barbosa 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare