Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea despre Gigi Becali la care Mihai Pintilii a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: "El de ce îmi permite să iau salariul?" | EXCLUSIV

Întrebarea despre Gigi Becali la care Mihai Pintilii a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: "El de ce îmi permite să iau salariul?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Pintilii (39 de ani) a răspuns unei întrebări incomode, la care nu a stat prea mult pe gânduri. Antrenorul FCSB nu s-a eschivat şi a spus lucrurilor pe nume, când a fost întrebat despre imixţiunile lui Gigi Becali (65 de ani) în echipă.

Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, a fost întrebat de ce îi permite lui Gigi Becali să se implice şi să facă schimbări la FCSB după bunul plac. Fostul căpitan al "roş-albaştrilor" a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri şi a fost cât se poate de sincer în dialogul cu Dan Udrea, moderatorul Sport Report.

Mihai Pintilii: "De ce îi permit lui Gigi Becali să facă schimbări? El de ce îmi permite să iau salariul?"

Invitat la Sport Report, Mihai Pintilii a fost întrebat de urmăritorii emisiunilor Orange Sport de pe YouTube de ce îi permite lui Gigi Becali să se implice la echipă şi să facă schimbări. "Pinti" a spus că nu se poate împotrivi pentru că Becali este patron, bagă bani la echipă şi îi plăteşte salariul.

"Nu am ce să-i răspund. De ce îi permit? El de ce îmi permite să iau salariul? Sunt banii lui, poate să facă ce vrea. E simplă treaba", a spus Mihai Pintilii, care a mai declarat că presiunea de la FCSB îl afectează deloc. "Nu mă afectează, dacă mă afecta eram plecat de mult de aici".

Mihai Pintilii este, împreună cu Elias Charalambous, antrenor la FCSB. După ce a renunţat la cariera de jucător, încheiată la FCSB, "Pinti" a rămas în stafful echipei şi a lucrat cu mai mulţi antrenori, iar în sezonul trecut a preluat postul de A1, împreună cu cipriotul Charalambous.

Afla mai multe despre: mihai pintiliigigi becalifcsbschimbariimplicare 

viewscnt
Articole similare