Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea momentului. Rămâne Edi Iordănescu la CFR? Surse din club: „A simţit asta de la jucători”

Întrebarea momentului. Rămâne Edi Iordănescu la CFR? Surse din club: „A simţit asta de la jucători”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani) a cucerit primul titlu în Liga 1, aseară, alături de CFR Cluj.

Întrebarea momentului. Rămâne Edi Iordănescu la CFR? Surse din club: „A simţit asta de la jucători”

CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând.

Iordănescu a reuşit să ţină echipa motivată şi a cucerit titlu de campioni chiar cu o etapă înainte de finalul sezonului!

După meci, Edward Iordănescu a avut un discurs enigmatic, unul care parcă anunţă despărţirea de gruparea din Gruia.

Azi, întrebat despre contractul antrenorului, finanţatorul echipei din Cluj, Neluţu Varga a mărturisit pentru Pro Sport: „Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simţit că nu toţi jucătorii sunt implicaţi suficient şi a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declaraţiilor sale. Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiţii cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiţii”,

Formaţia din Gruia devine noua "campioană a provinciei", depăşind-o pe UTA Arad (6) în ceea ce priveşte campionatele cucerite.

Iordănescu a mai antrenat în cariera sa echipele FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, FCM Târgu Mureş, CSKA Sofia, Astra Giurgu şi Gaz Metan Mediaş.

Pe banca CFR-ului, Iordănescu a suferit doar patru înfrângeri, echipa sa încasând numai 15 goluri în 29 de meciuri. 20 dintre ele s-au încheiat cu succes.

Adi Mutu, pe lista campioanei?

El ar putea fi înlocuit pe banca echipei campioane de Adrian Mutu, a anunţat Cristi Balaj, la Telekom Sport: „Legat de supărarea lui Edi Iordănescu. Îmi scrie cineva, un om care are conexiuni în fotbal, că va veni 100% Adrian Mutu la CFR” a spus Cristi Balaj, la Sport Report. ”E informaţia serii” a comentat şi moderatorul Dan Udrea, imediat după ce a auzit vestea dată de fostul mare arbitru internaţional.

„Repet, există semne de întrebare. Eu am primit această informaţie, nu am stat de vorbă cu cineva din anturajul clubului despre aşa ceva” a completat Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordănescucampioana romanieinelu varga 

viewscnt
Articole similare