Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea pe care i-ar fi pus-o Andrei Vochin lui Hagi după meciul cu CFR! ”Nici măcar nu mi se pare că e prostească!” EXCLUSIV

Întrebarea pe care i-ar fi pus-o Andrei Vochin lui Hagi după meciul cu CFR! ”Nici măcar nu mi se pare că e prostească!” EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1.

Golul a fost marcat de Birligea, în minutul 66. În minutul 46, Pitu a fost înlocuit cu tânărul Enes Sali, iar Andrei Vochin, expertul Orange Sport, nu a înţeles schimbarea efectuată de Gică Hagi. 

Vochin spune că prima întrebare pe care i-ar fi pus-o lui Gică Hagi, după partida disputată contra celor de la CFR, ar fi fost de ce a decis să îl schimbe pe Pitu. 

”Nici măcar nu mi se pare că e prostească!”

”Asta era o întrebare firească. De ce a fost schimbat Pitu? Asta era prima întrebare pe care i-aş fi pus-o. Nici măcar nu mi se pare că e prostească. E legitimă, era o întrebare care trebuia pusă”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport. 

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: farul-andrei vochin-hagi 

viewscnt
Articole similare