Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebat despre varianta Fenerbahce pentru Ianis, Gică Hagi a răbufnit: „El are un singur lucru în minte!”

Întrebat despre varianta Fenerbahce pentru Ianis, Gică Hagi a răbufnit: „El are un singur lucru în minte!”

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi a refuzat să ofere orice fel de detaliu legat de un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Fenerbahce, vicecampioana Turciei.

Gică Hagi, întrebat despre un posibil transfer la Fenerbahce al lui Ianis Hagi

„Regele” a declarat că fiul său are un singur obiectiv în acest moment: să facă un Campionat European cât mai bun alături de echpa naţională a României.

„N-aş vrea să răspund, mergem într-o altă zonă. Ianis are un singur lucru în minte, Campionatul European. El trebuie să se gândească numai la asta, restul sunt lucruri care se întâmplă în fotbal.

În fiecare zi se întâmplă lucruri în fotbal. El are un singur scop, acela de a face un EURO foarte bun”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ianis Hagi, dorit de Mourinho la Fenerbahce

Ianis Hagi este dorit de Jose Mourinho la Fenerbahce, club care are pretenţii de titlu în campionatul din Turcia.

Ianis Hagi nu a avut parte de experienţa pe care şi-o dorea la Alaves, acolo unde a fost de cele mai multe ori rezervă. Spaniolii nu au avut clauză de transfer definitiv şi nici măcar nu au insistat pentru a-l mai păstra pe român sub formă de împrumut de la Rangers.

Totuşi, este posibil ca fiul „Regelui” să nu se întoarcă în Scoţia, având în vedere faptul că nici la Rangers nu sunt şanse foarte mari să ocupe un loc în primul „11”. Astfel, o variantă aparent surprinzătoare i-ar putea schimba campionatul lui Ianis Hagi.

Concret, mijlocaşul ofensiv este dorit de Jose Mourinho la Fenerbahce, club de mare tradiţie din Turcia. Marele antrenor portughez este hotârăt să câştige titlul în Turcia şi pregăteşte mutări importante pe piaţa transferurilor.

Dacă transferul se va concretiza, Ianis va avea oportunitatea de a juca în ţara în care tatăl său a scris istorie, dar nu pentru Fenerbahce, ci chiar pentru rivala Galatasaray.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagifenerbahce 

viewscnt
Articole similare