adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Investim". Anamaria Prodan revine într-un proiect din fotbalul românesc

"Investim". Anamaria Prodan revine într-un proiect din fotbalul românesc

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan îşi extinde interesele şi a anunţat că şi-a convins mai mulţi parteneri de afaceri să investească într-un proiect din fotbalul românesc. Agenta de jucători a dezăluit de la început ce-şi propune, dar a trasat şi primele reguli.

Cu ce proiect revine Anamaria Prodan în fotbalul românesc

Anamaria Prodan îşi păstrează portofoliul de fotbalişti români pe care îi reprezintă, iar acum are o nouă ambiţie. După ce s-a aflat în conducerea cluburilor FC Snagov sau Hermannstadt, impresa îşi deschide o academie de fotbal. 

Agenta de jucători a oferit primele detalii ale proiectului care va apărea în săptămânile următoare. 

”Acesta e un proiect de suflet al meu. Am aşteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noştri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului, că pot aduce nişte programe pe care cu sfinţenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea nişte oameni care lucrează cu drag alături de aceşti copii, că pot face individualizare cu nişte antrenori care într-adevăr ca fotbalişti au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal şi îşi doresc din suflet să scoată generaţii de fotbalişti care ştiu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor şi juniorilor”; a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Ea susţine că nevoia de a deschide o academie a venit după ce a văzut carenţele cu care se prezintă fotbaliştii români la nivel de seniori. 

”M-am săturat şi eu şi noi toţi cred să vedem fotbalişti care ajung în Liga 1, mulţi dintre ei, care nu ştiu să stea în teren, care nu ştiu noţiuni de bază ale fotbalului şi atunci ne întrebăm de ce fotbalul românesc regresează. Am hotărât alături de partenerii mei şi de cei care s-au alăturat acestui proiect, şi le mulţumesc din suflet că au crezut în mine şi în ceea ce fac, să facem această academie. În câteva săptămâni va fi totul gata, am hotărât să investim, să facem terenuri calumea unde copiii să nu-şi rupă picioarele, genunchii, tendoanele”, a adăugat Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan, reguli pentru părinţi în cadrul academiei

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf vrea performanţă la academia la care va investi şi a impus reguli clare pentru a creşte următorii fotbalişti români care să ajungă în Superligă şi în străinătate, aşa cum fac cele mai puternice academii din România, printre care: Farul Constanţa, FCSB sau CFR Cluj. 

”Am hotărât să facem un sistem ca în străinătate unde părinţii să nu mai stea la gard, să se enerveze, să mai scoată o înjurătură când copilul greşteşte, chiar şi în timpul meciului sau la antrenament. Ei nu vor avea ce să caute lângă gard, cu mâinile înfipte în gard. Părinţii vor sta într-o cafenea unde vor putea vedea antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren şi vor putea vedea tot antrenamentul din această cafenea unde servesc ceva, beau o cafea şi îşi aşteaptă copiii dacă într-adevăr vor să-i aştepte”, mai spune Anamaria Prodan despre academia sa de fotbal.

Am altă mentalitate despre fotbal, am altă mentalitate despre educaţia copiilor. Pentru mine sportul este viaţă, dar şi disciplină şi atunci poate este timpul ca cineva să vină cu o astfel de idee. Voi scoate şi fotbalişti, cu siguranţă cei mai buni din această ţară. Mulţumesc încă o dată tuturor partenerilor mei şi să dea Dumnezeu ca totul să fie bine că nimic nu va merge fără Dumnezeu”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată. 

viewscnt
Articole similare