Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investiţii la Oradea, Bistriţa Constanţa şi Piteşti. Construcţiile importante anunţate în România: "Anul acesta preconizăm să inaugurăm"

Investiţii la Oradea, Bistriţa Constanţa şi Piteşti. Construcţiile importante anunţate în România: "Anul acesta preconizăm să inaugurăm"

Alte sporturi

Comentarii

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, susţine că în acest an vor fi inaugurate "în mod cert" trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti, şi că se încearcă tot în 2022 şi finalizarea sălii de la Constanţa.

"Anul acesta preconizăm să inaugurăm în mod cert trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti. Încercăm să finalizăm şi sala polivalentă de la Constanţa. Toate sunt în finanţarea Ministerului Dezvoltării", a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Totodată, el a afirmat că sala polivalentă de la Braşov este în procedură de achiziţie publică şi că există un proiect similar şi pentru municipiul Timişoara.

"Credem că şi Iaşiul merită o asemenea sală polivalentă modernă, este una dintre priorităţi, şi pot să vă spun că ne vom implica în proiect. Există un proiect elaborat de municipalitate, să vedem care este modalitatea cea mai bună de preluare a acestei investiţii. Din punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării şi al Guvernului, Iaşiul merită o sală modernă", a declarat Cseke.

Senatorul PSD Maricel Popa a scris, tot joi, pe Facebook, că ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, s-a întâlnit dimineaţă la Iaşi cu reprezentanţi din administraţia publică şi că ar fi promis că în acest an vor fi alocate fondurile necesare pentru a începe construcţia unei săli polivalente în oraş, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri.

"Cea mai mare sală polivalentă din ţară va fi la Iaşi. Ministrul a confirmat astăzi finanţarea", a afirmat senatorul PSD Maricel Popa.

Liderul PSD Iaşi a precizat că noua sală se va face prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii şi că valoarea acesteia se ridică la aproximativ 213 milioane de lei.

Afla mai multe despre: sali polivalente romania 

viewscnt
Articole similare