Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitor potent, refuzat de Dinamo! Vrea să bage bani la un alt club din România. Avere impresionantă

Investitor potent, refuzat de Dinamo! Vrea să bage bani la un alt club din România. Avere impresionantă
Comentarii

Dinamo a refuzat un investitor potent financiar, cu avere impresionantă. Mircea Rednic a vrut să bage bani la Dinamo, dar "nu s-a putut" şi e tentat de alt club din România.

Dinamo e într-o situaţie financiară grea, clubul fiind în insolvenţă, dar a refuzat mâna întinsă de Mircea Rednic. "Puriul" are o avere impresionantă, de zeci de milioane de euro, bani investiţi în mare parte din imobiliare, dar "nu s-a putut" să bage bani la Dinamo

Investitor potent, refuzat de Dinamo! Vrea să bage bani la un alt club din România. Avere impresionantă

Dinamo este în căutarea unui om de afaceri care să salveze clubul din situaţia financiară grea în care se află, dar a refuzat ajutorul lui Mircea Rednic, un potent investitor cu o avere impresionantă, bani investiţi în imobiliare. Rednic e tentat să bage bani într-un alt club din România, după ce la Dinamo "nu s-a putut".

În urmă cu câteva zile, Mircea Rednic a dezvăluit că a vrut să investească la Dinamo, dar "nu s-a putut", şi a vorbit despre posibilitatea de a băga bani la FC Braşov, unde are o relaţie bună cu conducerea şi cu autorităţile locale.

"Nu ştiu ce să spun. La Braşov există potenţial, nu se ştie niciodată. Eu am o legătură strânsă cu cei din conducerea clubului, dar şi cu autorităţile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut...", a spus Rednic, potrivit Liga2.ro.

Mircea Rednic a fost antrenor la Dinamo la finalul anului trecut, dar a plecat pe uşa din dos a clubului, fiind înlocuit cu Flavius Stoican. Cel din urmă, Stoican, a fost şi el înlocuit cu Duşan Uhrin.

Mircea Rednic, avere de "20-30 de milioane de euro"

În 2021, Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal şi om cu legături foarte bune în lumea fotbalului, a spus despre Mircea Rednic că are o avere de cel puţin 20-30 de milioane de euro. "E greu ca Rednic să pună bani şi să nu-i scoată, dar bani are. Mulţi. Are şi el 20, 30 de milioane de euro, sigur are. Are imobiliare de peste 10 milioane de euro. Are bani mulţi, are avere multă. E un om foarte profesionist", a spus Dumitru Dragomir.

Mircea Rednic şi-a investit o parte din banii câştigaţi în fotbal în imobiliare. "Puriul" are mai multe case România, dar şi în Belgia. Pe una dintre case, Mircea Rednic a plătit 1,6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: dinamo investitor mircea rednicmircea rednic investitor dinamomircea rednic dinamoinvestitor dinamodinamo investitor 

viewscnt
Articole similare