Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a dat trezirea la Dinamo! "Să termine cu astea. El ar fi bun ca antrenor, dintre foştii jucători"

Ioan Andone a dat trezirea la Dinamo! "Să termine cu astea. El ar fi bun ca antrenor, dintre foştii jucători"

Superliga

Comentarii

Dinamo a obţinut o victorie categorică în manşa tur a barajului de rămânerere/ promovare în Superliga, 2-0 cu Csikszereda, iar ”câinii” au şanse foarte mari să joace în Liga 1 şi din sezonul următor.

Dinamo a fost superioară adversarei sale din primul până în ultimul minut, iar ciucanii au nevoie de o minune pentru a putea juca în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo, s-a declarat nemulţumit de parcursul înregistrat de ”câinii roşii” sub comanda lui Zeljko Kopic, dar şi de numărul mare de străini ce au semnat cu alb-roşii după numirea croatului pe banca tehnică a echipei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Fălcosul” este de părere că potrivit pentru postul de antrenor al lui Dinamo ar fi Claudiu Niculescu, tehnician ce a scris istorie în Ştefan cel Mare din postura de jucător.

Ioan Andone a împachetat-o pe Dinamo: ”Nu potă să ajungi în play-off cu atât de mulţi străini”

”Toată lumea discută despre ce se poate face ca Dinamo să facă faţă. Antrenor, după care o selecţie şi în general să aducă jucători români.

În trecut, la Dinamo au reuşit foştii jucători.Claudiu Niculescu ar fi bun ca antrenor dintre foştii jucători Nu doar el un antrenor român care să construiască o echipă. Poţi ajunge în play-off în doi ani, dar nu cu atât de mulţi străini.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În mare parte e rezolvată problema, pentru că este diferenţă mare de valoare. Eu dacă aş fi antrenor aş păstra maxim cinci jucători.

Foarte greu este să speri la play-off, pentru că este greu să aduci 15 jucători. Lucrurile nu se fac peste noapte”, a spus Ioan Andone, după Dinamo - Csikszereda 2-0.

 

Afla mai multe despre: ioan andonesuperligacsikszereda 

viewscnt
Articole similare