Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone critică arbitrajul lui Cătălin Popa: "Nu-mi place ce văd, nu ştiu pe cine încurcăm! Aceşti arbitri ar trebui trimişi la divizia B" VIDEO

Ioan Andone critică arbitrajul lui Cătălin Popa: "Nu-mi place ce văd, nu ştiu pe cine încurcăm! Aceşti arbitri ar trebui trimişi la divizia B" VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul şi Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1. "Câinii" au 16 puncte, 4 mai puţin decât liderul Steaua, care va juca joi cu CFR Cluj.

Ioan Andone a fost nemulţumit de prestaţia centralului Cătălin Popa.

"Şi Viitorul a avut ocazii mari, dar puteam să câştigăm. E un punct important pentru noi, până la urmă. Am vrut să-l văd şi pe Patrick Petre, care a jucat bine. Am considerat că e momentul să joace titular, contra unei echipe tinere. Şi Hanca a jucat bine. E normal să mai facem schimbări. Şi sâmbătă vor apărea modificări.

Cătălin Popa a avut două maniere de arbitraj. Nouă ne dădea galbene imediat, iar celor de la Viitorul nu le dădea la faulturi de galben. Nu îmi place ce văd. Nu ştiu pe cine încurcăm. Noi vom deveni şi mai competitivi după ce vom ajunge la un nivel de pregătire mai bun. Arbitrul a dat vreo 15 faulturi în apropierea careului, nouă ne-a dat 3. Henţuri pe care numai el le vedea... Putea să dea şi un roşu la un fault asupra lui Rotariu. Cred că aceşti arbitri ar trebui trimişi la divizia B sau trecuţi pe bancă.

Lazăr se pregăteşte foarte bine, joacă bine. Dacă e sănătos, va fi un an foarte bun pentru el. Cred că noi şi Viitorul avem stiluri apropiate de joc. Dar ei au avut o posesie mult mai bună", a declarat Andone la Dolce Sport.

Laurenţiu Brănescu, Dinamo
"Era important să câştigăm, să dăm continuitate rezultatelor. Dar nu s-a putut, am luat acel gol pe final. Cred că a fost meciul cu cei mai mulţi tineri. Eu cunosc mulţi de la Viitorul de la lotul naţional de juniori.

La lovitura liberă am fost convins că mingea se duce afară, după traiectoria pe care o luase"
.

Valentin Lazăr, Dinamo
"Rezultatul nu mă mulţumeşte, chiar dacă am înscris eu. Problema a fost că nu am reuşit să ţinem de minge şi să ne apărăm mai bine. Nu cred că avem o problemă în a câştiga în deplasare. Puteam câştiga azi dacă eram puţin mai inteligenţi".

viewscnt
Articole similare