Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, de partea lui Dan Petrescu! ”Face bine când îi ceartă pe jucători!” EXCLUSIV

Ioan Andone, de partea lui Dan Petrescu! ”Face bine când îi ceartă pe jucători!” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone a vorbit, în exclusivitate, pentru OrangeSport, despre situaţia de la CFR.

Chiar dacă CFR a dominat în mare parte campionatul şi a avut un avantaj consistent de puncte, în ultimele etape, lucrurile s-au tensionat la CFR. Echipa din Gruia a pierdut multe puncte şi a fost învinsă în play-off de către Universitatea Craiova şi FCSB. 

Dan Petrescu a avut discursuri dure la adresa jucătorilor şi chiar ar fi existat tensiuni în interiorul vestiarului. Mai mult decât atât, finanţatorii echipei s-ar fi implicat peste antrenorul CFR, după ce Cristian Panin a fost surprins vorbind la telefon în timpul meciului cu FCSB. 

Ioan Andone, fost campion cu CFR, consideră că Dan Petrescu a făcut bine că a pus presiune pe jucătorii lui. Fostul antrenor crede că dintr-un conflict poate ieşi ceva bun, deoarece Bursucul ştie ce reproşuri să le aducă jucătorilor.

”Face bine când îi ceartă pe jucători!”

”Păi, şi dintr-un conflict din ăsta pot să iasă lucruri bune, din presiunea pe care el o pune pe jucători, indiferent că le convine sau nu, el îi duce spre titlu. Deci, el aşa a şi câştigat campionatele, ţinându-i în mână, fiind dur cu ei, nu îi mângâie. Dan Petresu nu îşi mângâie jucătorii, îi ceartă. Şi când joacă bine îi ceartă. 

Pune tot timpul lucrurile în prim-plan, mai degrabă lucrurile proaste, puţine pe care le face echipa lui, decât lucrurile pozitive. Lucrurile pozitive le vedem toţi, el sţie ce trebuie să reproşeze unui jucător şi face bine, ceea ce face Dan Petrescu”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare