You are here:

Ioan Andone, după plecarea lui Rednic de la Dinamo: ”Îmi pare rău, dar cum ţi-a fost contractul?!” Unde a greşit ”Puriul”

Ioan Andone, după plecarea lui Rednic de la Dinamo: ”Îmi pare rău, dar cum ţi-a fost contractul?!” Unde a greşit ”Puriul”

Fotbal

Comentarii

Ioan Andone regretă că Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo, dar spune că acesta ar fi trebuit să alcătuiască un nucleu de bază la echipă, format din jucătorii pe care i-a adus după sosirea în ”Groapă”, ceea ce n-a reuşit să facă, mulţi dintre fotbaliştii aduşi fiind demişi la scurt timp.

”Da, da. M-a suprins. Eu am crezut că are un contract foarte bine făcut. Sincer. Cu clauze. Eu, spre exemplu, am renunţat la bani când am plecat de acolo. Am avut 150.000 de euro clauză. Dacă ceream banii, niciodată nu mi se dădeau banii. Am zis... dacă patronul vine şi îmi spune că vrea să încerce altceva şi încerca cu Cosmin Contra, am zis să ne dăm mâna şi am plecat pe drumul nostru. Dar un contract trebuie să ţi-l faci bine că el a vrut să continue. Am vorbit şi eu la telefon cu Mircea după ce am citit. I-am spus că îmi pare rău, dar cum ţi-a fost contractul?! El dacă tot a vrut să facă schimbări multe, trebuie să se protejeze prin contract. El vroia să-şi continue proiectul, bun, rău dar îl continua. Experienţă are, e un antrenor bun dar poţi să fii Mourinho la Dinamo şi te dă afară”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Andone spune că Mircea Rednic a fost extrem de dezamăgit în momentul în care a fost îndepărtat de la Dinamo: ”Cum să nu fie dezamăgit când îşi făcuse planurile, îşi făcuse un plan de cum începe campionatul, unde face pregătirea, pe ce posturi mai aduce jucători. M-am mirat că a adus 21 de jucători şi din 21 de jucători nu a găsit 15, 14, 12,13 nu ştiu. Adică plus ceea ce găsise el adică cei care erau titulari, adică Nistor, Ricardo Grigore, Sorescu, Ciobi care erau aici. Popa. El trebuia din 21 de jucători, trebuia să-şi găsească 14-15 de bază”, a mai spus Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonemircea rednic 

viewscnt
Articole similare