Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone îşi măreşte echipa tehnică de la FC Voluntari. Ilfovenii caută scouteri în toată ţara

Ioan Andone îşi măreşte echipa tehnică de la FC Voluntari. Ilfovenii caută scouteri în toată ţara

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a avut evoluţii excelente, în play-out-ul sezonului trecut, iar ilfovenii au început foarte bine şi noua stagiune din Liga I.

Şapte puncte a obţinut echipa pregătită de Mihai Teja, după victoriile cu 2-1 cu Gaz Metan Mediaş şi cu FCSB şi remiza albă cu UTA. Acum, proiectul de la FC Voluntari continuă să se dezvolte, iar oficialii ilfovenilor sunt în căutare de noi colaboratori.

La iniţiativa preşedintelui Ioan Andone, FC Voluntari a postat un anunţ în care îi informează pe toţi cei interesaţi că este în căutare de scouteri în toată ţara.

"FC Voluntari îşi măreşte departamentul de scouting la nivel naţional!

Dacă eşti pasionat de fotbal şi crezi că ai ceea ce trebuie pentru a lucra într-un departament de scouting la un club profesionist din Liga I, te aşteptăm în echipa noastră.

Tot ceea ce trebuie sa faci e să ne dai un mail la adresa:
fcvscout@gmail.com

Mailul trebuie să conţină următoarele detalii:
- Nume, Prenume, Vârstă, Localitatea
- Educaţia (Liceu, Universitate etc.)
- Să ne spui de ce crezi că ai ceea ce trebuie pentru a lucra în echipa noastră, ceea înseamnă scoutingul pentru tine şi de ce e important, ce crezi că ar trebui să facă un scouter, cum vezi fotbalul din România şi cum poate fi îmbunătăţit.

Menţionăm că nu contează localitatea din care eşti, dar trebuie sa fii foarte pasionat şi dispus să te deplasezi la meciurile de fotbal din apropierea localităţii tale. Vârsta minimă este de 16 ani" , se arată în comunicatul clubului FC Voluntari.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare