Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae l-a convins pe Budescu să rămână la Astra. Patronul giurgiuvenilor i-a stricat planul lui Becali "Acum urmează să facem actele"

Ioan Niculae l-a convins pe Budescu să rămână la Astra. Patronul giurgiuvenilor i-a stricat planul lui Becali "Acum urmează să facem actele"

Astra Giurgiu

Comentarii

Ioan Niculae l-a convins pe Budescu să rămână la Astra Giurgiu şi să nu mai plece la FCSB. Patronul giurgiuvenilor i-a stricat planurile lui Becali şi nu îl va mai putea lua gratis în vară pe Budi.

Ioan Niculae l-a convins pe Budescu să rămână la Astra

Ioan Niculae a reuşit să îi strice planurile lui Gigi Becali şi nu îl va mai putea lua gratis în vară, pe cel mai în formă fotbalist al giurgiuvenilor. Constantin Budescu a acceptat să rămână la Astra şi nu va mai pleca la FCSB.

Potrivit celor de la ProSport, patronul celor de la Astra Giurgiu a afirmat următoarele:

"Am fost acum câteva zile la un antrenament şi am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an şi jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părţi acceptă propunerea mea.

"Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă priveşte pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aştept să facem actele.

"I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el. Vreau să vă mai spun că după ce Budi se va lăsa de fotbal eu îl aştept în conducerea clubului. Este un băiat care mă poate ajuta la Astra şi după ce termină cu cariera de jucător.", a declarat Ioan Niculae, pentru ProSport.

Care erau planurile lui Becali pentru Budescu

Cu câteva zile în urmă, Gigi Becali a declarat următoarele planuri pe care le are pentru Constantin Budescu:

"Cu Budescu am vorbit: 'Vii, dar vei juca numai atacant, nouă fals. În plus, vei sta cu mine, cu MM (n.r. – Mihai Stoica) şi antrenorul. Vei promite că nu vei comenta la antrenamente şi vei face exact ce ţi se va cere.' A zis că e hotărât. Budescu e cuminte, cu bun simţ, dar nici lui nu prea-i convenea.

Fără muncă nu se poate. E de acord, dar mai are şase luni. Costă 900 de mii de euro. Pentru ce să dau acum banii ăştia, când îl iau la vară gratis.", a spus patronul lui FCSB.

Afla mai multe despre: budescu ioan niculae gigi becali 

viewscnt
Articole similare