Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, la un pas să iasă din închisoare! Tribunalul Medgidia i-a admis cererea de elibrare condiţionată

Ioan Niculae, la un pas să iasă din închisoare! Tribunalul Medgidia i-a admis cererea de elibrare condiţionată

Astra Giurgiu

Comentarii

Ioan Niculae (67 de ani), patronul Astrei, poate scăpa de închisoare. Judecătoria Medgidia a admis cererea sa de elibrare condiţionată de la penitenciarul Poarta Albă, însă decizia poate fi atacată, astfel că încă nu poate fi pusă în aplicare. Ioan Niculae se află după gratii de nouă luni.

Ioan Niculae, la un pas să iasă din închisoare! Tribunalul Medgidia i-a admis cererea de elibrare condiţionată

Miercuri, 10 noiembrie, Ioan Niculae a primit o veste bună. Poate scăpa de închisoare după ce Tribunalul Medgidia i-a aprobat cererea de eliberare condiţionată. Totuşi, momentan hotărârea luată nu poate fi pusă în aplicare, doarecere poate fi atacată de procurori în termen de trei zile.

Dacă procurorii nu vor face apel, atunci Ioan Niculae va ieşi din spatele gratiilor, după ce a petrecut nouă luni în închisoare. Patronul Astrei a executat deja o treime (600 de zile) din pedeapsa primită. Treimea reprezintă minimul impus în cazul deţinuţilor care au o vârstă de peste 60 de ani.

„Admite cererile reunite privind liberarea condiţionată a deţinutului N. I. (n.r. – Niculae Ioan). Dispune liberarea condiţionată a condamnatului N. I, deţinut în Penitenciarul Constanţa – Poarta Albă, pentru executarea pedepsei aplicate prin sentinţa penală nr. 2292/2018 a Tribunalului Bucureşţi Secţia I Penală, mandat nr. 6144/2021, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. (...)

Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat. Pronunţată în camera de consiliu, azi 10.11.2021”, este decizia de astăzi a Judecătoriei Medgidia, citată de g4.media.

Pe 18 februarie 2021, patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul Constanţa Poarta Albă.

Afla mai multe despre: ioan niculaetribunalul medgidiaastrainchisoare 

viewscnt
Articole similare