Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău a fost aproape de a o prelua pe Dinamo, dar Giovanni Becali a intervenit. ”Lucruri murdare, urâte, de oameni fără caracter!”

Ioan Ovidiu Sabău a fost aproape de a o prelua pe Dinamo, dar Giovanni Becali a intervenit. ”Lucruri murdare, urâte, de oameni fără caracter!”

Fotbal intern

Comentarii

În 2009, Ioan Ovidiu Sabău a fost aproape de o prelua pe Dinamo, dar presa a scris că Giovanni Becali a intervenit şi s-a opus transferului.

Impresarul ar fi dorit să se răzbune pe fostul internaţional, doarece nu l-ar fi inclus în tranferul lui Laszlo Sepsi, de la Gloria, la Benfica. La acel moment, Giovanni Becali a ameninţat şi îi va lua pe toţi jucătorii pe care îi reprezintă la Dinamo şi va pleca cu ei. 

Firma fraţilor Becali avea sub contract unii dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Dinamo din perioada respectivă: Bogdan Lobonţ, Ianis Zicu, Florin Bratu, Cosmin Moţi, Adrian Cristea, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Claudiu Niculescu, Nicolae Mitea, Cristi Pulhac şi Gabi Boştină.

Fostul internaţional a dezvăluit că Giovanni Becali a fost indus în eroare. De asemenea, el a recunoscut că, în prezent, relaţia dintre el şi agenţii de jucători este una normală. 

”Lucruri murdare, urâte, de oameni fără caracter!”

”Probabil, acum nu ştiu cât de adevărat este. Ştiu că eram pe punctul de a semna contractul, aveam înţelegerea făcută şi nu s-a mai semnat. De ce, eu nu pot să mai ştiu. El a avut o relaţie destul de urâtă în perioada respectivă, dar nu ştiu cât a influenţat el. E posibil să fi influenţat şi el lucrurile”, a povestit Ioan Sabău, la Look Sport.

Sabău a detaliat: ”Noi ne-am înţeles foarte bine. Înainte de acel episod a fost episodul cu jucătorul Sepsi. El, din păcate, a fost total dezinformat de cineva de la Bistriţa, care o perioadă nu mă mai plăcea.

Nu are importanţă cine. Nu vreau să-i dau numele. L-a dezinformat pe Giovanni Becali, ca şi cum eu am fost cel care l-a influenţat pe Nea Jean, că eu l-am convins să-l dea pe Sepsi şi l-am convins să-l sară pe Giovani, că am luat comision.

Lucruri murdare, urâte, de oameni fără caracter. Şi el s-a lăsat influenţat de acea persoană şi a avut astfel de reacţii. A fost o perioadă, apoi am lămurit lucrurile. Am fost la Bucureşti, am vorbit cu ei şi am lămurit lucrurile”.

Afla mai multe despre: ovidiu sabău-dinamo-giovanni becali 

viewscnt
Articole similare