Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, declaraţii şocante după CFR - U Cluj 4-0: „Rog conducerea să se gândească la o altă variantă de antrenor!”

Ioan Ovidiu Sabău, declaraţii şocante după CFR - U Cluj 4-0: „Rog conducerea să se gândească la o altă variantă de antrenor!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a fost învinsă clar de rivala CFR Cluj, scor 0-4.

Ioan Ovidiu Sabău a oferit declaraţii şocante după CFR - U Cluj 4-0: „Rog conducerea să se gândească la o altă variantă de antrenor!”

La finalul meciului, Neluţu Sabău s-a arătat extrem de afectat de modul în care au evoluat elevii săi şi a făcut câteva declaraţii uluitoare. Antrenorul vrea să renunţe la postul de antrenor şi le sugerează conducătorilor să caute un alt tehnician.

„E foarte greu de vorbit după un asemenea meci. Acum suntem acolo unde ne este locul, dar nu sunt supărat pe jucători, eu am făcut alegerile pentru acest joc. Ne-am dorit să facem un meci bun, dar am fost dominaţi la toate capitolele. Am fost dominaţi fizic, tactic, în duelurile 1v1. Cei de la CFR s-au motivat mult mai mult decât noi, au putut mult mai mult.

Mă simt principalul vinovat şi le propun celor din conducere să se gândească la o altă persoană pentru postul de antrenor. Jucătorii cred că au nevoie de altceva. O să discut cu cei din conducere, dar n-ar fi rău dacă s-ar gândi şi la o altă variantă.

Unii dintre jucători sunt în continuare timizi, mai au nevoie să crească. Le doresc o vacanţă plăcută. Au calitate, eu sunt cel responsabil de cum ne-am prezentat azi. Nu e doar de rezultat, aş fi spus asta şi dacă era altul rezultatul. E vorba de cum a arătat echipa”, a declarat Neluţu Sabău după meci.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu clujcfr cluj 

viewscnt
Articole similare